Over Ons

Het bedrijf

Bij Webtrovert kan je terecht voor een compleet pakket om je bedrijf te boosten online. Jouw zaak ondersteunen met software, marketing en branding, dat is onze taak. Wij bundelen 3 expertises die u bedrijf kan helpen. Dit betekent dat we u een breed aanbod kunnen aanbieden in zowel marketing als software ontwikkeling. Maar we kunnen deze ook combineren. Door een nauwe samenwerking en regelmatige feedback kunnen we u garanderen dat uw visie werkelijkheid wordt. Daarnaast zijn we voor onze klanten continue op zoek naar nieuwe en verbeterde software of strategieën en scholen ons daarom ook regelmatig bij. Door op de hoogte te zijn van deze nieuwste en verbeterde software of strategieën kunnen we er voor zorgen dat onze klant alleen de beste kwaliteit heeft.

Management Team

Jonas S'Jegers

Lead Software Engineer.

Jasper Van Beek

CTO

Leendert Richard

Grafische en Digitale Media expert

De Manier Waarop Wij Werken

Technische partners

Wij concentreren ons op de specifieke bedrijfsbehoeften van onze cliënten en ondersteunen hen gedurende het hele traject: van idee tot uitvoering.

Agile aanpak

Wij volgen de beste PM praktijken en processen zoals Agile methodologie met behulp van Scrum en Kanban die ons in staat stellen om projecten op tijd en binnen budget te voltooien.

Veilig en Kwaliteit

Onze Lead Developers en CTO nemen altijd deel aan het Code Review proces, ongeacht de grootte van het project, om de kwaliteit van de code te waarborgen.

Volledige transparantie

Wij zorgen er altijd voor dat u op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van het project.

Makkelijke communicatie en persoonlijke bijstand

Voortdurend contact met projectmanagers en volledige transparantie helpen om snel opduikende problemen op te lossen en beslissingen te nemen.

Ondersteuning na aflevering

Nadat het project is voltooid, helpen wij het verder te ontwikkelen en staan wij altijd klaar om bijstand te verlenen. Wij reageren snel op vragen van onze klanten en bieden hen uitgebreide ondersteuning.

Looking for a software development company?
Let’s start with a free quote!