Software Ontwikkeling
Op Maat

Webtrovert bouwt hoog beschikbare en gemakkelijk schaalbare websites en applicaties die bedrijfsproblemen oplossen, klantenservices verbeteren en bedrijfsprocessen automatiseren. Van eenvoudige aanpassingen tot full-cycle software ontwikkeling voor start-ups tot grote bedrijven. Samen bereiken we een concurrerend resultaat voor uw unieke en complexe bedrijfsbehoeften.

AGILE AANPAK

Door ons ontwikkelingsproces op Agile-principes te bouwen, zijn onze klanten actieve deelnemers aan het hele proces.

CONTINUE LEVERING

Het streven om zo vaak mogelijk nieuwe functionaliteit aan het systeem toe te voegen, helpt ons om een hoge procestransparantie voor onze cliënten mogelijk te maken en de waarde voor hun gebruikers te verhogen.

TEST DRIVEN ONTWIKKELING

Het toepassen van progressieve QA praktijken in elke fase van de ontwikkeling garandeert minder defecten en herstellingen in de toekomst.

Onze diensten, pakketten of naar uw keuze

INTEGRATIE VAN DIENSTEN VAN DERDEN

Webapplicaties zijn makkelijk te verbinden met meerdere diensten van derden, te beginnen met betalingsgateways, ERP en eindigend met bedrijfsautomatiseringsdiensten.

VEILIGHEID

Wij richten ons op het zeer veilig maken van onze apps door het implementeren van rolgebaseerde toestemmingssystemen, transacties en bescherming van het delen van gegevens.

CLOUD GEBASEERD

Naast de modulaire architecturale aanpak impliceert een cloud-native architectuur de toepassing van clouddiensten, geavanceerde realtimetechnologieën en het gebruik van beheerde diensten van cloudleveranciers.

MICROSERVICES-GEBASEERDE TOEPASSINGEN

Wij volgen een op microservices gebaseerde architecturale aanpak die leidt tot het creëren van agile, onafhankelijke (en herbruikbare) softwaremodules die via API's communiceren met externe en interne diensten.

UNIVERSELE TOEGANKELIJKHEID

Gebruikers kunnen overal, altijd en vanaf elk apparaat toegang krijgen tot de functionaliteit en inhoud van webapplicaties. Alle gegevens en inhoud worden in real time gesynchroniseerd.

Onze technologische expertise

AngularJS
React
Microsoft .Net Core
Amazon Web Services
MySQL
Bootstrap
MongoDB
Laravel
Microsoft SQL Server

Looking for a software development company?
Let’s start with a free quote!